Muschi de vita la cuptor

de lilik in Vita, 11 Ian 2011 | 19450 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg muschi de vita
  • 6 cartofi
  • 3 morcovi
  • 2 tulpini de telina
  • condimente
  • 1 pahar cu vin rosu
  • 2 litri de supa de carne
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita la cuptor:

Curatam morcovii,telina si cartofii ii spalam si ii taiem cubulete(mai mari).

Punem pe aragaz o tigaie cu putin ulei la incins si punem muschiul sa se rumeneasca pe toate partile,apoi stingem cu un pahar cu vin,acoperim si lasam sa se evapore vinul,avand grij sa intoarcem muschiul.

Cand s-a evaporat punem muschiul intr-o tava,punem imprejur legumele,condimentam dupa preferinta,punem 2 polonice de supa si dam la cuptorul incins la 180°-200°.

Trebuie sa stea cam 2 ore daca nu mai mult si trebuie sa avem grija sa il tinem tot timpul umed si sa-l intoarcem pe toate partile.

Ca sa stim daca e gata il putem taia pe mijloc sa vedem cum e.

Cand e gata il feliem si il servim cu sos din tava pus deasupra.

Ca si garnitura putem servi legumele din tava sau ceea ce ne place mai mult.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita cu sos de vin rosu